Pentuhuumaa

3

Renja pennut ovat nyt reilun 3 viikon ikäisiä. Ne ovat erinomaisesti jaloillaan ja ovat eilisestä saakka syöneet kiinteää ruokaa nyt alkuun 1-2 kertaa päivässä. Yleensä ensimmäiset ruokailut ovat kauheaa sotkemista ja pennut yltäpäältä ruuassa, mutta tämä joukkio yllätti ja kuppi syötiin siististi tyhjäksi heti ensi kerralla!

Aiempaa ”kävelyennätystä” piti hallussaan Roger, eli se käveli kunnolla lainkaan horjumatta jo 2,5 vk iässä. Näistä pennuista pari meni nyt muutamalla päivällä ohi, kauhean vakaita ne ovat ja tepsuttelevat pitkin laatikkoa.

Kylien norfolkki-pennut tulevat nyt 7 viikkoa ja meno ja meininki on sen mukaista! Pian ne muuttavat omiin koteihinsa – lykkyä kaikille elämään uusissa perheissään! ❤

Ja pentuhuuma jatkuu heinäkuun lopulla – Rebecca on selvästi kantavana! Lisää pentusivulla!

Puppies of Int Ch Glamorly Glam Queen are now 3 weeks and well up on their feets. They’ve got their first solid meal yesterday and instead of all the mess it usually goes for the first time, they ate like real professionals – pups around the plate until all was eaten, no fooling around, no messing. If this goes like that with learning house clean, my wishful thinking! 🙂

The Norfolk pups are soon moving to their new families, good luck to all. I am happy I could be part of their lives the first two months, it’s been a lovely time. And it doesn’t end here as we are keeping a lovely bitch pup, exciting times ahead I’m sure.

Talking about puppies, our ”Rebacca” is clearly in whelp and we expect a good sized litter in late July, more info at puppy page.

1

2

4